Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

Fatscooters

Fatscooter X-Pro Fatboy är en skön elscooter med en go avslappnad stil. De feta däcken är typiska för dessa fordon & ger ett skönt flow i körningen där stenar & andra ojämnheter i underlaget du kör på knappt känns.

Kan man skjutsa på en fatscooter?

Klart man inte ska köra själv på en fatscooter! Har du inte redan köpt din fatscooter så rekommenderas definitivt en tvåsitsig!

Hur fort går en fatscooter?

Max hastigheten är ca 40 km/h.

Behöver jag hjälm när jag kör fatscooter och vad säger lagen?
Vi rekommenderar alltid att man ska använda hjälm & skydd. Det är ett fordon som går snabbt och är olyckan framme kan det få riktigt tråkiga konsekvenser.
Tänk på att en fatscooter räknas som ett tävling och lekfordon och får inte användas ute på allmän mark, de omfattas av en funktionsgaranti från leverantören som innebär att leverantören garanterar att varan är hel, komplett och fullt fungerande vid leverans. Efter det att fordonet tagits i bruk upphör denna garanti att gälla och kunden får därefter bekosta eventuella reservdelar och reparationer själv. Fordon som är avsedda för lek- och tävlingsverksamhet och som endast får framföras på tävlingsbana eller annat avhyst område förväntas utsättas för så hårt slitage att någon garanti inte kan lämnas efter det att fordonet tagits i bruk. Detta gäller för samtliga fordon i segmentet, oberoende av fabrikat eller prisklass, därför är det är av stor vikt att du kontrollerar varan och att allt fungerar snarast efter mottagandet (inom 5 dagar) innan du tar fordonet i bruk. Skulle fel eller brister såsom fabrikationsfel upptäckas, skall detta omgående anmälas till oss som i vår tur tar detta direkt med leverantören.
Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.