Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

Vi erbjuder företag, landsting och kommuner förmåns cyklar till riktigt förmånliga priser.

Motion till och från arbetet ökar både fokus och välmåendet.

Att erbjuda de anställda en cykel förmån handlar om så mycket mer än bara en ekonomisk förmån, genom att öka vardagsmotionen så ökar även välmåendet och fokus hos de anställda. Undersökningar visar att det räcker med ca 15 minuters fysisk aktivitet för att markant öka koncentrationen, det bidrar även till att vi mår bättre, håller oss friskare och dessutom kan vi i vår vardag faktiskt aktivt vara en del av att minska miljöpåverkan genom att resa smartare. 

Så här enkelt är det att komma igång:

1. Beslut fattas om cykel förmån till de anställda samt vilka förutsättningar som ska gälla för den aktuella förmånen, helt utan kostnad för företaget.
2. Hos oss väljer de anställda som är intresserade av cykel förmånen den cykel och utrustning som önskas för var och en. Vi monterar och justerar allt.
3. Den anställde får en förmån kopplad till sin lön och cyklar sedan förmånligt på sin nya cykel.

Vad innebär en cykel förmån för företaget?

Med hjälp av större samlade volymer och skatteeffekter blir förmåns cykeln ett attraktivt alternativ för både den anställde och företaget.
Som arbetsgivare kan Ni välja att erbjuda de anställda förmåns cykeln med eller utan löneväxling. Den faktiska kostnaden kommer att variera beroende på avtalets totala längd, omfattning och innehåll. Normalt löper förmånsavtal över 24-36 månader.

”För transporter i staden är cykeln ofta ett snabbare och flexiblare alternativ”

Beroende på vad som avtalats för just Ert företag så sköter vi allt som har med cyklar, service och utrustning att göra. Vår personalen är erfarna cyklister själva och kan på ett förtjänstfullt sätt fungera som både rådgivare och inspiratörer likväl som hantera löpande service och underhåll. 

Varför lansera förmåns cyklar med oss?

Med lång erfarenhet från cykelbranschen och fullsortimentsbutik med cykelverkstad vågar vi påstå att när det kommer till cyklar och utrustning så kan vi lösa Era behov. - Vi kan cyklar helt enkelt. 

Läs mer här och kontakta oss gärna för mer info

Vi är övertygade om att cykel som förmån kommer att bli allt vanligare, både små och stora företag kan med relativt små medel komma igång och vi står redo för att hjälpa Er med det praktiska.

För att få ett fullständigt grepp om vad denna förmån skulle kunna innebära för företaget och Era anställda så behöver vi veta mer, kontakta oss så ordnar vi ett möte och förslag till er.Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.