Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

Transport & Special

Vi har rejäla Transport- och Specialcyklar som ger dig mer. Mer funktion och mer kvalitet. För det är enligt vår erfarenhet precis vad det handlar om. Att ge mer utifrån de behov vi vet att du och andra har. 

En del av dessa modeller har vi inte i lager utan dessa modeller tillverkas efter beställning direkt i fabriken i Vansbro vilket gör att leveranstiden kan bli lite längre på dessa cyklar.

Transportcyklar.
Ibland ska det gå fort. En annan gång ska det vara smidigt och enkelt, även vid de tillfällen då lasten är tung. Vi har cyklar som svarar upp till de flesta behov som kan uppkomma i större utrymmen, som exempelvis industri, lager och sjukhus. Bra och genomtänkta transportcyklar gör det enkelt att ta sig fram.

Oavsett ditt behov, kan vi garantera dig cyklar som verkligen tål att användas, cyklar som står sig starka mot slitage och som framför allt tar dig framåt.

Specialcyklar.
Olika människor har olika behov. Oavsett anledning är vart och ett av de här behoven speciellt. Våra leverantörer har under många år arbetat med att ta fram cyklar som passar vart och ett av dessa behov. För vissa människor handlar det om att överhuvudtaget kunna röra på sig, för andra att känna sig trygga i sin framfart.
Den perfekta vaktmästare cykeln, 3-hjulingen för den med lite sämre balans eller en rejäl, stabil och förstärkt cykel för dig som väger lite mer än vad en vanlig standard cykel klarar av, då finns det flera alternativ att välja på hos oss.

Trainers.
Med en home trainer kan du cykla året runt.
Här finner du cykeltrainers för att träna på din egen cykel inför sommaren - eller varför inte en regnig vårdag?
Travel block
Beställningsvara
Tillbehör & Reservdelar

Travel block

EL0991710
199,00 kr
Travel block
Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.