Trygg handel

Kunnig personal

Snabba och säkra leveranser

Upp till 36 månader räntefritt

Cyklar

Inne i djupaste Småland i Skeppshult och på den svenska västkusten i Varberg har man tillverkat kvalitetscyklar för nordiska förhållanden sedan början av 1900-talet. Skeppshult, Crescent, Monark & Sjösala är cyklar som tar dig från dagis till jobbet till affären och vidare runt Vättern till Motala. Världsmästarcyklar som bär dig i mål dag efter dag genom hela livet. Det här är vår historia. Och vi skriver den tillsammans med dig.
Låt oss ta allt från början. Ramen är cykelns stomme. Den ska hålla i tusentals mil och bära dig genom livets alla skeden. Helst ska den kunna rulla vidare till dina barn och barnbarn. Den ska helt enkelt tåla det mesta. Och må bra i våra nordiska förhållanden med sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Därför utvecklas en Crescent, Monark eller Sjösala i fabriken i Varberg och en Skeppshult i självaste Skeppshult!
I dessa fabriker finns kunskap, tradition och ett erfaret, team av konstruktörer som utvecklar ramar med perfekt vridstyvhet, vikt och funktion. När linjer, vinklar och fästpunkter definieras får cykeln också sin geometriska sammansättning. Hur geometrin ser ut beror på vem som ska sitta på sadeln och hur cykeln ska användas. En tränings- och tävlingsram skiljer sig mycket från ramen på en klassisk damcykel. Cyklarna testas och testas igen med hjälp av program och simulatorer. Det ger oss full kontroll över allt från luftmotstånd till hållfasthet.
Ramen utrustas till exempel med slittåliga växlar, bromssystem och andra komponenter från de bästa tillverkarna.
 
Med vår hjälp kan alla ställa om till en mer hälsosam och miljövänlig livsstil.
Vi monterar, justerar och provcyklar alla cyklar innan vi packar och skickar dem hem till just dig.
Travel block
Beställningsvara
Tillbehör & Reservdelar

Travel block

EL0991710
199,00 kr
Travel block
Artikeln är tillagd i jämförlistan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Läs mer.